Masters brunch . . . sweet french toasts. I've seen on TV. Every time i do them- always perfect, always delicious!
Zaczynamy od listy zakupów:
Let's start with shopping list
Let's start with shopping list
1 egg
200 millilitres of milk
2 packs of vanilla sugar (about 32 grams)
8-10 slices of toast bread
butter
Potem robimy tak: do miski wbijamy jajko, wlewamy mleko i wsypujemy cukier. Całość energicznie trzepiemy trzepaczką przez około 10 sekund. Bierzemy jedną kromkę i kładziemy w mleku na 2 sekundy, odwracamy i moczymy drugą stronę - tę już tylko przez sekundę. Gotowego, namoczonego tosta kładziemy na tależu i moczymy pozostałe.
Then: put egg, milk and sugar into bowl. Whisk it for about 10 seconds. Take bread slice and put it into bowl for about 2 seconds. Take it out and put it again, but dry side should "touch" milk. Leave it for a second, then take it off and put on plate. Do it with every slice.
Gdy już wszystkie będą gotowe smażymy je na maśle z obu stron, aż uzyskają złocisty kolor. Dobrze smakują z nutellą lub cukrem pudrem, ale takie same - poezja : )
When all bread slices are ready, fry them on both sides using frying pan and butter, till they get gold colour. They taste good with nutella or caster sugar : )
Yummy yummy yummy I got love in my tummy :)
Jeśli wy też zrobiłyście wyślijcie mi zdjęcie Mailem, a na pewno je zamieszczę!
If you tried this, please send your photo!
GOOD LUCK
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz